COOP Enkel

admin Geen categorie, Uncategorized


Beste leden van de TC Nagele,

De tennisactiviteiten rijgen zich aaneen. Nadat vorige week in het DSA Dubbel de eerste clubkampioenen van 2012 bekend zijn geworden en morgen de gevechten om de Schoklandbeker (zie onze website) zullen plaatsvinden, maakt de toernooicommissie alweer de voorbereidingen voor de COOP Enkel, van 9 t/m 15 juli. De inschrijving sloot gisteren, maar het viel ons op dat een aantal vaste waarden en ook een aantal deelnemers van vorig jaar ontbraken. Daarom willen we de inschrijving met enkele dagen verlengen. Dus, wil je nog meedoen of twijfel je of je je wel hebt opgegeven (dat komt voor!), schrijf je naam en verhinderingen dan nog even op de lijsten in de kantine of stuur een mail naar Meindert Koolstra (m.koolstra@planet.nl). Dat kan nog tot dinsdag 3 juli 23.59 uur.

De toernooicommissie.