DSA dubbeltoernooi: een zondag met alleen maar finales!

Rob Persoon Uncategorized

Na een week spelen zijn er dan eindelijk op zondag 17 juni de laatste wedstrijden van het DSA dubbeltoernooi. Ondanks dat er dit jaar geen (kruis)finales zijn, staat er bij alle wedstrijden nog de 1e plaats op het spel. Een dag waar de beslissingen gaan vallen.

Bij de Heren A hebben Marcel&Tonnie de beste papieren, maar in deze poule moeten nog 3 wedstrijden gespeeld worden. Winnen Marcel&Tonnie om 12.00 uur hun wedstrijd tegen Jelle&Anton dan zijn zij de de Heren A kampioenen, zoniet dan maken Rik&Ruben en Sander&Koen nog kans om met de eerste plaats aan de haal te gaan.

Bij de heren B zullen Rob&Jos een topprestatie moeten leveren om de gedoodverfde kampioenen en titelverdedigers van de Heren B, Laurent&Theo van titelprolongatie te houden. De penningmeester zal de hoofdsponsor, ondanks zijn financiele bijdrage aan dit toernooi, zeker niet zomaar de hoogste trede van het podium laten betreden!

De Dames A poule bestond dit jaar uit 3 koppels. Tot op vandaag hebben Mayke&Maaike de beste uitgangspostie, maar als Els&Esmee met 2-0 winnen, gaan zij met de hoofdprijs naar huis. Hier staat dus ook nog zeker wat op het spel en gezien het kleine niveau verschil in deze poule kan het nog alle kanten op.

Ook in de laatste poule, Dames B, moet de eindstand nog bepaald worden. Elise &Tiny kunnen ook nog voor een stunt zorgen. Met 2-0 winnen van Margot&Marloes en dan zijn zij de, wellicht wat onverwachte, kampioenen bij deze dames.

Kortom, een zondag met alleen maar wedstrijden, waar het er om gaat! Vanaf 12.00 gaat het beginnen met de eerste 3 wedstrijden, waarna er ook nog 3 wedstrijden om 14.00 uur zullen beginnen. Door het geringe krachtverschil zullen er ook op zondag wel weer spannende 3-setters aan het publiek worden voorgeschoteld en is de start om 14.00 uur geen garantie. Vanaf 11.30 uur staat de koffie klaar.

Het complete schema staat hier.