Competitie 2019

harrie Uncategorized

T.C. Nagele speelt dit jaar met 7 teams in de voorjaarscompetitie. Op de dinsdagmorgen hebben we 2 damesteams (dubbel) teams. Op de vrijdagavond hebben we 1 damesteam (dubbel). Op de zaterdag hebben wij  2 herenteams, heren 1 17+ en heren dubbel 17+. Op de zondag hebben we nog 2 herenteams 35+.

De meeste teams spelen nagenoeg in dezelfde samenstelling als vorig jaar. Er is dit jaar 1 nieuw team bijgekomen en dat is zaterdag heren 1. Dit team neemt voor de eerste keer aan de competitie deel en kent een hoog Tollebeek gehalte. Dit team bestaat uit de volgende spelers: Cees Leyten, Kars Breukel, Ruben Rienks, Stefan Jonkers en Marco Jonkers.Onder het kopje “Competitie” en dan “Competitie 2019” ,elders op deze site, is voor elk team een pagina aangemaakt met daarin alle relevante informatie over het desbetreffende team. 

Wilt u in een oogopslag de indeling van alle teams zien op de site van de KNLTB klik dan hier.