Kampioenen druipen af

harrie Uncategorized

Dat moest volgens een van deze bijna voormalige clubkampioenen, Ton, de kop van het stukje worden. Dat doen we dus ook maar. Waar Ton en Marcel vorig jaar nog op het hoogste podium stonden, liggen ze er nu na de poulewedstrijden al uit. Vrijdagavond werd er uiteindelijk in een super tiebreak verloren van Zeger en Harrie.Het was niet de enige partij van de avond die met een super tiebreak eindigde. In de partij van Jord en Jelle tegen Johan en Koos kwam er ook een super tiebreak aan te pas om te bepalen wie er als winnaar aangewezen moest worden. Degenen (publiek) die op het park waren konden het niet alleen zien, maar zeker ook horen. Jelle slaakte een oerkreet toen zij deze super tiebreak wonnen.
Er was nog en partij die in een super tiebreak eindigde. Esmee en Els speelden tegen Sabrina en Carmen. Het meest opvallende was eigenlijk wel het goede spel van Carmen. Met nauwelijks wedstrijdervaring haakt ze zo maar op het hoogste niveau aan. Zoals gezegd ook hier werd het dus een super tiebreak. En dat was een echte. Normaal zijn in zo´n super tiebreak 10 gescoorde punten voldoende, maar vanavond niet. Het publiek volgde deze super tiebreak ademloos en telde mee. Beide dubbels kregen diverse malen de kans om het laatste punt te maken. Het zou uiteindelijk 15-13 worden voor Esmee en Els. Esmee en Els behaalden daarmee hun 2e overwinning van dit toernooi, 2 keer een winst na een super tiebreak.
De 2 andere partijen van deze avond werden beslist in 2 sets. Branco en Steven boden meer dan uitstekend tegenstand aan Alfred en Koos, maar dat was niet voldoende  voor de winst. Het werd uiteindelijk 6-4, 6-2. De enige partij die we nog niet genoemd hebben is de dubbelpartij van Caitlin en Jade tegen Carla en Alice. Carla en Alice hadden pech dat Caitlin en Jade in een veel betere vorm verkeerden dan in hun eerste wedstrijd. Caitlin en Jade wonnen overtuigend met 6-4 en 6-1. Klik hier voor alle uitslagen van de vrijdagavond.