Dames A

harrie Uncategorized

1. Els en Esmee, 2. Carla en Alice, 3. Sabrina en Carmen

In de dames a-categorie hadden zich 4 dubbels ingeschreven. Er werd gespeeld in een poule, dus elk dubbel speelde 3 wedstrijden. Het waren, geen enkele wedstrijd uitgezonderd, allemaal mooie en spannende wedstrijden met dubbels die wel heel erg aan elkaar gewaagd waren. De laatste speelronde zondagmiddag om 13:00 uur was uiteindelijk bepalend om de volgorde op het podium te bepalen. Er was uiteindelijk toch wel een overtuigende winnaar. Esmee en Els vormden samen het enige dubbel dat al haar 3 wedstrijden, en zeker niet allemaal even eenvoudig, in winst wisten om te zetten. De overige 3 dubbelteams wonnen allemaal 1 wedstrijd en verloren er 2. Carla en Alice werden 2e, Sabrina en Carmen 3e terwijl de hardhitters,Jade en Caitlin, genoegen moesten nemen met een 4e plaats.