DSA Dubbel zit er weer op

harrie Uncategorized

De DSA dubbel 2019 zit er op. Het was weer een heel mooi, gezellig en drukbezet toernooi met veel deelnemers en zeker ook veel publiek, met name op de afsluitende zondag was er veel publiek. Natuurlijk moeten we het weer niet vergeten want hoe het komt is niet 100% zeker, maar de weersgoden zijn T.C. Nagele nagenoeg altijd gunstig gezind. Zaterdag was qua weer een heel slechte dag, maar dat was geen probleem want er stonden voor zaterdag geen wedstrijden op het programma. Zondag was een dag met veel wedstrijden en ja hoor, meteen een hele dag mooi weer. Waar het aan ligt weten we niet. Jelle zegt dat sinds hij in de toernooicommissie zit het altijd mooi weer is. Hij ziet een causaal verband. Ton deed uiteraard ook een duitje in het zakje. Hij weet altijd wanneer het goed weer is want hij heeft een “lijntje” naar boven. Wie de eer toekomt maakt niet uit, maar het was weer een mooi toernooi met dus mooi weer en veel leuke wedstrijden verdeeld over een 4-tal categorieën te weten Dames A, Dames B, Heren A en Heren B. Zondagmiddag aan het eind van het toernooi kon voorzitter Johan van der Slikke terugkijken op een geslaagd toernooi met weer een groot aantal prijswinnaars. In afzonderlijke berichten per categorie zullen we de winnaars voor het voetlicht brengen.