Heren A

harrie Uncategorized

1. Jochem en Marco 2. Zeger en Harrie, 3. Aart en Dolf

Bij de heren A was het weer een echte strijd. In de kruisfinales speelden Aart en Dolf tegen de gedoodverfde kampioenen Marco en Jochem. De eerste set haakten Dolf en Aart uitstekend aan, maar ze konden net niet voorkomen dat deze set naar hun tegenstander ging. Omdat Jochem en Marco ook de 2e set wonnen plaatsen zij zich voor de finale. De andere kruisfinale ging tussen Rik en Ruben tegen Zeger en Harrie. Hoewel Rik en Ruben vooraf de beste papieren leken te hebben om zich voor de finale te plaatsen, pakte dit anders uit. Zeger en Harrie waren in goede doen en lieten Rik en Ruben geen moment in hun spel komen. De winst ging uiteindelijk vrij eenvoudig in 2 sets naar Zeger en Harrie. In de strijd om de 3e en 4e plaats bleken Aart en Dolf duidelijk sterker dan Rik en Ruben en wonnen in 2 sets. Zonder de andere spelers tekort te doen was het toch wel Jochem die in de finale het verschil maakte. Zeger en Harrie hadden geen antwoord op zijn sterke spel en hebben eigenlijk geen moment het idee gehad dat ze zouden winnen. Jochem hield Zeger en Harrie met elke bal onder druk waardoor zij steeds weer in de problemen kwamen. Aan het net kon de bewegelijke Marco daardoor regelmatig het beslissend punt maken. Met 2 keer 6-3 ging de winst naar Jochem en Marco.  Aan het eind van de prijsuitreiking is het altijd de gewoonte dat de winnaars gaan speechen. Omdat Jochem dit al veel vaker heeft gedaan liet hij dit over aan Marco. De begin dit jaar uit Tollebeek overgekomen Marco gaf aan dat hij heel goed opgevangen was in Nagele, hij werd zelfs met zijn team meteen kampioen in de zaterdagcompetitie. Hij bedankte uiteraard iedereen voor zijn of haar bijdrage aan dit toernooi. Een speciaal bedankje was er voor de toernooicommissie en ook het baanonderhoud werd geprezen. Omdat het voor hem de eerste keer was dat hij moest speechen werd hij hier en daar wel gesouffleerd. En dat was maar goed ook want anders had hij zijn ouders die helemaal uit Tollebeek op de fiets naar Nagele toe waren gekomen ongetwijfeld vergeten. Tja en zonder zijn ouders had hij hier natuurlijk nooit gestaan. Na de prijsuitreiking was er weer een uitgebreide nazit met uiteraard voor iedereen een consumptie op kosten van de T.C.