Heren B

harrie Uncategorized

1. Alfred en Theo, 2. Jord, 3. Jelle

Na de poulewedstrijden werd zondagmorgen om 11 uur begonnen met de kruisfinales. Het werden uiteindelijk toch wel bijzondere kruisfinales want het bleek dat Laurent op de zondag niet kon spelen. Hij werd vervangen door Johan van der Slikke. Johan speelde in de eerste  kruisfinale samen met Bas tegen Taco en Jos. Johan en Bas wonnen in 2 sets. De andere dubbelpartij ging tussen Jelle en Jord tegen Theo en Alfred. Het vooraf als titelkandidaat getipte dubbel (Theo en Alfred) wonnen deze partij, eveneens in 2 sets. De verliezende dubbels (Jelle en Jord enTaco en Jos) speelden om de 3e en 4e plaats. De winst was hier voor Jelle en Jord. De finale ging op papier tussen Theo/Alfred en Laurent/Bas. Maar op de baan was het anders. Laurent was ’s morgens al vervangen door Johan terwijl Bas voor de finale werd vervangen door Koos. Zoals verwacht ging de winst naar Theo en Alfred. Het podium kreeg een wat bijzondere invulling. Omdat het oorspronkelijke dubbel Laurent en Bast niet speelden kwam de 2e plek op het podium vrij. Daarom werd besloten om het dubbel dat op de 3e plaats eindigde te splitsen. Jelle kwam op de 3e plaats terecht terwijl zijn zoon Jord op de 2e plaats terecht kwam. Waarom Jord op de 2e plaats kwam en niet Jelle heeft de schrijver van dit artikel niet meegekregen. Wellicht kunt u het zelf invullen.