60-jarig bestaan goed gevierd!

Rob Persoon Uncategorized

Onder een stralend zonnetje vierde TC Nagele afgelopen zaterdag haar 60-jarig bestaan. Speciale gast, burgemeester Harald Bouman opende samen met voorzitter Johan van der Slikke het feest. In het bijzijn van ruim 80 leden wisten zij een tennisbal door een doek te slaan, waarna het jubileumfeest echt van start kon.

Johan bood een lidmaatschap van TC Nagele voor één jaar aan de burgemeester aan. Dit betrof het 200e lidmaatschap. Later op de middag zijn ook nog de kampioenen van het zondagsteam heren 1 met een bloemetje verrast (van het andere kampioensteam was helaas niemand aanwezig).

Naast het genieten van het mooie weer met een hapje en een drankje, werd om 6 uur het buffet geopend. Daarnaast hebben verschillende leden ‘s middags en aan het begin van de avond nog meerdere keren hun krachten gemeten bij de grote kop van Jut.

Speciaal voor de jeugd was een springkussen en een kleine kop van Jut aanwezig. Ook konden zij een lekkere suikerspin halen.

Hartelijk dank aan de leden van de jubileumcommissie – Josita, Roel, Annemiek en Johan – voor het organiseren van dit zeer geslaagde feest!

Eveneens een stuk in de Noordoostpolder: klik hier.