Heren zondag najaarscompetitie

harrie Uncategorized

Wij hebben dit jaar toch nog weer een team in de najaarscompetitie. Het heren zaterdag team dat in de voorjaarscompetitie kampioen is geworden, gaat in het najaar op de zondag spelen. Het reeds bestaande team is aangevuld met Jochem Plat. Het team bestaat nu dus uit Stefan Jonkers, Marco Jonkers, Cees Leyten, Ruben Rienks, Kars Breukel en Jochem Plat. Hoe laat de uitwedstrijden beginnen, is nog niet bekend, maar de thuiswedstrijden beginnen in ieder geval om 11: 00 uur. Het competitieprogramma ziet er als volgt uit:

DatumTijdThuisUit
15 september11:00 uurNagele 1LTV Lelystad 1
22 septemberonbekendHeerde 1Nagele 1
29 september11:00 uurNagele 1Swifterbant 1
13 oktoberonbekendAlmere 2Nagele 1
20 oktober11:00 uurNagele 1Dronten 1
27 oktober onbekendATC Buiten 2Nagele 1