Heren zondag najaarscompetitie

harrie Uncategorized

Wij hebben dit jaar toch nog weer een team in de najaarscompetitie. Het heren zaterdag team dat in de voorjaarscompetitie kampioen is geworden, gaat in het najaar op de zondag spelen. Het reeds bestaande team is aangevuld met Jochem Plat. Het team bestaat nu dus uit Stefan Jonkers, Marco Jonkers, Cees Leyten, Ruben Rienks, Kars Breukel en Jochem Plat. Hoe laat de uitwedstrijden beginnen, is nog niet bekend, maar de thuiswedstrijden beginnen in ieder geval om 11: 00 uur. Het competitieprogramma ziet er als volgt uit:

Datum Tijd Thuis Uit
15 september 11:00 uur Nagele 1 LTV Lelystad 1
22 september onbekend Heerde 1 Nagele 1
29 september 11:00 uur Nagele 1 Swifterbant 1
13 oktober onbekend Almere 2 Nagele 1
20 oktober 11:00 uur Nagele 1 Dronten 1
27 oktober  onbekend ATC Buiten 2 Nagele 1