De woensdagavond

harrie Uncategorized

Op de woensdagavond werden er 5 partijen gespeeld. Jos en Raoul beten de spits af. Beide spelers wonnen een set zodat een super-tiebreak de beslissing moest brengen. Deze ging naar Jos.
Ook Caitlin en Elise hadden 3 sets nodig. Caitlin won de eerste, Elise de 2e, dus ook hier een super-tiebreak. Deze ging naar Caitlin.
Joke en Claudia maakten er een mooie pot van en gingen aardig gelijk op. Maar in beide sets was het Joke die naar een 5-4 voorsprong de laatste game won. Dus winst voor Joke in 2 sets, 6-4 en 6-4.
Steven en Cas maakten er een spannende partij van. Cas was de meest technische speler, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor de winst. Hij won de eerste set wel en leek daarmee op rozen te zitten, maar Steven dacht daar toch duidelijk anders over. Steven won de 2e set. Dus ook hier een super-tiebreak. Deze was voor Steven.
De laatste partij van de avond ging tussen Laurens en Edwin. Er werd door zowel Laurens als Edwin slim gespeeld. De hele baan werd gebruikt, de bal ging van links naar rechts en van voor tot achter. Beide spelers maakten dan ook de nodige meters. De winst ging uiteindelijk naar Laurens in 2 sets. Setstanden 6-1 en 6-4.  Voor alle uitslagen van de woensdagavond klik hier. Voor het programma van de donderdagavond klik hier.