De vrijdagavond

harrie Uncategorized

De partij van Cas tegen Edwin werd als overwinning voor Edwin genoteerd omdat Cas geblesseerd geraakt was en niet kon spelen.  Er bleven voor de vrijdagavond dus 5 partijen over.

Zo stonden er de zussen Van Kallen op de baan. Caitlin speelde tegen Annemiek en Jade tegen Elise. Er is een duidelijk verschil tussen beide zussen. Waar Caitlin op belangrijke momenten in de wedstrijd minder risico nam en voor het punt ging, ging Jade nagenoeg de hele wedstrijd voor directe winners. Het werden 2 mooie partijen. Annemiek bood meer dan uitstekend tegenstand tegen Caitlin, maar Caitlin was net op de belangrijkste momenten iets beter waardoor deze partij met 2 nagenoeg gelijkwaardige speelsters naar Caitlin ging met de setstanden 7-6 en 6-4. Waar Jade in de partij voor directe winners ging, speelde tegenstandster Elise juist heel rustig. Alsof het haar geen energie leek te kosten retourneerde ze de ballen rustig, maar als ze daartoe de kansen kreeg probeerde ook zij wel meteen te scoren, met name met haar backhand pakte ze regelmatig punten. Jade liet geweldige punten volgen door enorme afzwaaiers. De eerste ging naar Elise met 6-1. Maar Jade gaf zich toch niet meteen gewonnen. In de 2e set speelde ze iets rustiger waardoor ze minder fouten maakte. Dit resulteerde zelfs in een 6-3 overwinning. Dus een super-tiebreak. Deze ging naar Elise.

Om 19:00 speelde Steven tegen Laurens. Hoewel Laurens het zelf anders ziet of wil zien, is hij toch een van de grote favorieten voor het kampioenschap in de B-categorie. Hij won al zijn partijen overduidelijk. Zo ook vrijdagavond want hij gunde tegenstander Steven slechts een 2 tal games. Zondag speelt Laurens in de kruisfinales tegen Branco, de zoon van Steven. Laurens je bent gewaarschuwd, dat is andere koek.
Carmen speelde vrijdagavond tegen Carla. Er waren regelmatig lange rally’s in deze partij, maar het zal niemand verbazen dat de winst naar Carla ging. Setstanden 6-1 en 6-3.

Rest nog een uitslag van de op vrijdagavond gespeelde partijen en dat was de partij tussen Alfred en Pim. De winst in deze partij ging naar Pim in 2 sets. Setstanden 6-4 en 6-1. Voor vandaag, zaterdag, staan en nog 4 partijen op het programma. Morgen, op zondag, de finaledag staan er nog maar liefst 14 partijen op het programma. Klik hier voor een overzicht van alle wedstrijden op de finaledag, de eerste partijen beginnen om 11:30 uur.