Memo herfsttoernooi

harrie Uncategorized

Afgelopen donderdag is het memo herfst toernooi gestart. Het is T.C. Nagele weer gelukt, er zijn nauwelijks droge momenten in de week, maar als er in Nagele getennist moet worden, wordt de regeninstallatie uitgezet en kan er gewoon gespeeld worden. Zowel op de donderdagavond als de vrijdagavond konden alle wedstrijden dan ook gewoon doorgaan. Donderdagavond werd er gespeeld in de paddenstoelenpoule. Nadat de eikeltjes getrokken waren gingen alle spelers de baan op voor 2 wedstrijd van 3 kwartier. Het werden leuke wedstrijden en natuurlijk leveren deze wedstrijden ook winnaars op. In de A-categorie won Olaf en in de B-categorie won Maaike.    

Vrijdagavond werd er gespeeld in  de pompoenenpoule. Om 19:00 uur stonden er nog plassen op baan 1 maar onze aardappelboer Jelle begon in de plassen te prikken en Roel ging met een sopje de baan op om de “oppervlaktespanning” van de plassen te verlagen.  Om half 8 kon begonnen worden met de eerste ronde. Anja Krops deed dit jaar voor het eerst mee en kreeg veel eikels om de oren. Bij de B’s won Jord en bij de A’s was Anton de winnaar. Zondag gaan we verder. We beginnen om 12:00 uur met snert en goulash soep.

O ja, op de tennisbaan worden meestal ook al wereldproblemen en lokale problemen besproken. Zo blijkt de functie van burgervader van  de Noordoostpolder vacant. Zoals het er nu naar uitziet stellen 2 leden van T.C. Nagele zich kandidaat voor deze functie. Anton en Leendert zien het allebei wel zitten om burgemeester te worden. we gaan het zien.