Memo Herfsttoernooi

harrie Uncategorized

De prijzen

De organisatoren van het Memo Herfsttoernooi doen hiervan verslag.  Het Memo Herfsttoernooi werd zondagmiddag afgesloten. Vanaf 12:00 uur was iedereen welkom, er werd snert of goulash soep geserveerd met roggebrood met spek of kaas. Tussen 12:00 en 13:30 was het nog echt druilerig herfstweer, oftewel snertweer!

Vandaag werden er 3 rondjes gespeeld van 30 minuten, de indeling van de wedstrijden ging d.m.v. de eikeltjes loting . Iedereen speelde dus 3 wedstrijden en rondom 16:30 was het tennisgedeelte klaar. Elise, meegezogen in de organisatie, had heerlijke hapjes klaargemaakt. Na afloop dankte Ton de sponsor, maar hij benoemde ook de beheerders en verzorgers van het tennispark. Biodiversiteit en duurzaamheid voerden de boventoon. Jos deed de prijsuitreiking van de 9e editie van het Memo herfsttoernooi. Een spannende finaledag waarbij het dit jaar niet om de eikeltrofee ging, maar wie mag dit jaar de “Egel” zijn!

Els, Anja en de Egels

Bij de B’s was het nog spannend maar uiteindelijk ging Anja Krops er met de Egel vandoor. Bij de A’s ging de Egel dit jaar naar Espel, Els van Dun.

De kampioenen Esmee en Anton

In de B’s had Esmee de eer om de herfstbokaal mee naar huis te nemen. In de A’s was het Anton die de prijs in ontvangst mocht nemen.

Na het officiële gedeelte kwam Ton weer op het toneel om de vocale traditie voort te zetten op de melodie van “Mexico” van de zangeres zonder naam. Door hier te klikken, kunt u genieten van deze vocale traditie. 

Uiteraard bleef het nog lang gezellig bij de tennis en rond de klok van achten was iedereen vertrokken!  Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet, naast de organisatie bedanken we ook Elise voor de heerlijke herfsthapjes.

 

Tot volgend jaar,

Ton en Jos