De startende competitietennisser

harrie Uncategorized

8&9 tennis voor startende tennissers
Voor wie net begonnen is met tennis en voor wie het leuk lijkt om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het spelen van wedstrijden is 8&9 Tennis opgestart. Deze competitievorm is opgericht voor de recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9. Bij deze competitie staat gezelligheid voorop, tegelijkertijd verbeter jij jezelf door het spelen van wedstrijden en dat is mooi meegenomen natuurlijk.

Een team bestaat uit drie spelers (17 jaar en ouder), waarbij per team twee dubbelpartijen gespeeld worden. Dat kan dames-, heren of gemengd dubbel zijn. 8&9 Tennis kent zeven speeldagen op de donderdagavond of de zondag en kan zowel in de voorjaars- als de najaarscompetitie gespeeld worden. Benieuwd naar 8&9 Tennis? In de kantine liggen flyers met meer informatie of kijk op knltb.nl/starterswedstrijden.  Opgave voor 8&9 Tennis kan bij onze competitieleider Sabrina Jansen per mail  of een berichtje via 06-10 836 614.