De banen

harrie Uncategorized

Het weer zit de laatste tijd niet mee. Een paar nachten met vorst en de vele regen hebben de banen geen goed gedaan.  De vorst en de regen had tot gevolg dat de lijnen omhoog kwamen en dat de banen relatief zacht waren geworden, te zacht om er nog op te spelen. Vorige week zijn de lijnen weer op orde gebracht, maar was het nog wachten op droger weer. Vandaag heeft Ton de banen weer aan een inspectie onderworpen en het laatste bericht van maandag 16 december luidt als volgt:

“Baan 1 en 2 zijn bespeelbaar. Het enkel speeloppervlak is goed. De tramrails en tussen/naast de banen  is nog aan de zachte kant. Belangrijk om gaten/plaggen direct te repareren. Baan 3 is nu nog niet bespeelbaar. Het net van baan 3 hangt dan ook halfstok “.

Dus baan 1 en 2 zijn weer bespeelbaar, maar hou met het bovenstaande rekening.