Wintertoernooi

harrie Uncategorized

Het kalenderjaar 2019 werd gisteren, vrijdag 27 december, afgesloten met het “wintertoernooi”. Dat bleek gisteren een toepasselijke naam want het was echt winter, de temperatuur was onder nul en de banen sloegen zelfs wit uit. Het was ´s middag zelfs nog even de vraag of het wel door kon gaan want door de vorst van de nacht ervoor waren de lijnen iets omhoog gekomen, maar ´s middags rond de klok van drie gaf onze groundsman, Ton Spigt, het groene licht. Er kon gespeeld worden, maar dan wel met de handrem er op en het liefst op sokken. Uiteraard werd daar, op die sokken na, gehoor aan gegeven. De banen hielden zich overigens meer dan uitstekend. 

Het werd uiteindelijk een mooi toernooi met 28 deelnemers die allemaal 3 partijen van een half uur speelden. Er werd getost met natuurlijk aan het eind van de avond een 2-tal winnaars. Winnaars werden de dame en de heer met het hoogste gamesaldo. Bij de dames was het hoogste gamesaldo voor Jans Stuurop (+14), bij de heren was het hoogste gamesaldo voor Leendert Plat, eveneens +14. Uit handen van voorzitter Johan van der Slikke ontvingen beiden een mooie fles champagne. De voorzitter sloot af met een korte terugblik op het jaar en wenste iedereen een fijne jaarwisseling  en een gezond en sportief 2020 toe. Uiteraard werden de deelnemers daarna nog getrakteerd op een hapje en een drankje. Het seizoen 2019 zit er op.