Banen blijven gesloten!

harrie Uncategorized

De maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn door het kabinet verlengd. Dit houdt in dat T.C. Nagele haar tennisbanen gesloten houdt tot en met 28 april, conform de maatregelen en de richtlijnen van de KNLTB.

Hoewel tennis bij uitstek een sport is die op een veilige afstand van elkaar beoefend kan worden, trekt de KNLTB – en daarmee T.C. Nagele – één lijn met alle sporten. Wat inhoudt dat alle tennisparken en sportclubs tot eind april gesloten blijven.

De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie blijft voorlopig uitgesteld naar begin mei. Op 21 april wordt een besluit genomen over het vervolg van de maatregelen na 28 april, daarna zal ook de KNLTB een besluit nemen over de voorjaarscompetitie. Wij houden de ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten.

Meer informatie is te vinden op de website van de KNLTB.