Tennisles voor jeugdspelers hervat

harrie Uncategorized

Tennisles voor jeugdspelers hervat
Woensdag 6 mei is het zover en opent TC Nagele voor het eerst dit seizoen haar tennisbanen. Vanaf die datum start Rob weer met de tennislessen voor de jeugdspelers.

Vorige week kondigde het kabinet aan dat sporten voor de jeugd onder strikte voorwaarden weer hervat mag worden. In goed overleg met Rob is gekeken aan welke voorwaarden we moeten voldoen en of lesgeven op deze wijze haalbaar is.

De richtlijnen schrijven ondermeer voor dat het brengen en halen van de kinderen bij de ingang van het park plaatsvindt. Daarnaast blijven de kantine en het terras gesloten. Om het toiletbezoek op de club zoveel mogelijk te beperken wordt iedereen verzocht voorafgaand aan de lessen thuis naar de wc te gaan. Iedereen wordt gevraagd op de afgesproken tijd aanwezig te zijn en na het einde van de les ook direct weer naar huis te gaan. Tot slot vragen wij de kinderen hun handen te wassen voor en na de les.

Inmiddels zijn daarvoor zeeppompjes, papieren handdoeken, desinfecteermiddelen en schoonmaakdoekjes aangeschaft. Ook zijn borden met richtlijnen voor tennis en het gebruik van de tennismuur opgehangen bij de tennisbanen. Op de borden, die ontwikkeld zijn door de KNLTB, staan de hygiëneregels en richtlijnen vermeld om veilig en verantwoord met elkaar te kunnen tennissen.

Binnen het bestuur zijn Rick Bloo (jeugdcie) en Laurent Kamp (onderhoudscie) de aanspreekpunten voor vragen met betrekking tot Corona.