De banen zijn weer bezet!

harrie Uncategorized

Eindelijk zijn dit seizoen onze banen weer bezet. Nu ook senioren sinds maandag weer vrij mogen tennissen is er deze week volop getennist op onze banen. De KNLTB ClubApp werkt goed, waardoor een baan reserveren vanuit huis snel gerealiseerd is. Handig en prettig. De harde wind en af en toe een buitje mochten de pret niet drukken. En wat voelt het goed om weer lekker op de baan te staan!

Het reserveren van een baan is verplicht en kan eenvoudig gedaan worden met behulp van de ClubApp. Want alleen met een baanreservering mag je op de club komen tennissen. Mocht overigens het reserveren toch niet lukken, stuur dan een mailtje naar secretariaat@tcnagele.nl.

Ook zijn deze week de lessen voor de senioren weer van start gegaan. Gelukkig voor Rob mag hij sinds deze week zonder handschoenen lesgeven. Dat maakt lesgeven alweer wat makkelijker.

Kortom, met in achtneming van de richtlijnen is er prima te tennissen en te lessen. Hoewel, de banen zijn door het uitblijven van regen wel vrij droog. Houd daar tijdens het spelen rekening mee!