Geen strijd om Schoklandbeker met Hemelvaart

harrie Uncategorized

Al een aantal jaren geldt: zeg je Hemelvaart, dan zeg je strijd om de Schoklandbeker. Na onze mooie overwinning vorig jaar op onze eigen banen, was het de bedoeling dat TC Nagele dit jaar te gast zou zijn bij Ens om de eer van de Schoklandbeker te verdedigen. Helaas kan deze strijd om de beker niet doorgaan vanwege alle beperkingen die er zijn vanwege corona.

Zowel Ens als TC Nagele willen graag de sportieve strijd om de beker wel door laten gaan en kijken of dit mogelijk later dit jaar nog kan plaatsvinden. Of en zo ja wanneer dit dan zal  gebeuren is op dit moment nog niet duidelijk. Uiteraard hangt de mogelijkheid voor het organiseren mede af van de regels en richtlijnen waaraan we ons te houden hebben. Voor nu geldt in elk geval ‘wat in het vat zit, verzuurt niet’ en daarmee blijven we hoop houden op een 2020 editie van de Schoklandbeker.