Spar enkel van start

harrie Uncategorized

Het SPAR Enkeltoernooi: we zijn er klaar voor…

De banen liggen er strak bij, de terrastafels en stoelen zijn schoongemaakt, de bakken bij de entree stralen je tegemoet; kortom alles is klaar voor ons SPAR Enkeltoernooi. En wanneer het de komende dagen net zulk heerlijk weer is als vandaag, dan belooft het een mooie toernooiweek te worden. Inmiddels is het toernooischema klaar en online te bekijken via Toernooiplanner. Met in totaal 32 deelnemers is dit toernooi toch weer mooi gevuld. Bij de Dames strijden in zowel de A als de B poule 6 dames tegen elkaar. Bij de heren nemen in de A poule 12 heren het tegen elkaar op, bij de B poule zijn dit er in totaal 8.

Helemaal prettig is dat we publiek kunnen en mogen ontvangen tijdens het toernooi. Hierbij doen we wel een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Dat wil zeggen, neem de richtlijnen in acht, houd onderling afstand en houd rekening met elkaar. Zo kunnen we met elkaar genieten van mooie wedstrijden.

Gelukkig mag ook de kantine open tijdens ons toernooi. Deze wordt bemand door de leden van de toernooicommissie, kantinecommissie en het bestuur. Bestellingen worden zoveel mogelijk buiten opgenomen, om zo drukte in de kantine te voorkomen. Overigens is vanwege corona het assortiment van de kantine wat aangepast en daardoor iets beperkter. Daarnaast kan iedereen betalen via pin. En net zo makkelijk, ook het inschrijfgeld voor het toernooi kan via pin voldaan worden.

Zaterdag 4 juli trappen zes heren uit de A Poule het toernooi af om 13:30 uur. Daarna volgen de heren uit de B Poule om 14:45 uur, om circa 16:00 uur gevolgd door dames A, dames B en nogmaals heren A. We wensen alle deelnemers veel plezier en veel succes!