Titelkandidaten Spar enkel

harrie Uncategorized

Ondanks alle Coronaperikelen toch nog een mooi aantal deelnemers voor de Spar clubenkel 2020.  Het is altijd gevaarlijk om voorspellingen te doen, maar we wagen ons er toch heel voorzichtig aan. Natuurlijk is de kans groot dat we er helemaal naast zitten, maar het is aan de spelers en speelsters  om te laten zien dat we er helemaal naast zitten.

Bij de heren A een 12-tal deelnemers. Tja, wie zijn de titelkandidaten.  Je weet nagenoeg zeker wie het niet worden. Zo denken we dat Laurens Bloo ondanks zijn tenniskwaliteiten toch nog tekort komt voor de titel. Aan de andere kant zijn er personen die altijd meedoen om de titel. Grootste kanshebbers lijken Jochem Plat en Kars Breukel, maar ook Martijn Schippers, Aart Withaar en  Ruben Rienks zouden nog voor een verrassing kunnen zorgen. En dan hebben we ook nog de andere deelnemers. Wie weet kunnen zij op een of andere manier nog voor een verrassing zorgen.

Dan de dames A. Ook hier is het vooraf geen uitgemaakte zaak wie er kampioen wordt. Is het de routine van Carla Plat en Sabrina Schippers of zijn het de jonkies Caitlin en Jade van Kallen. Volgende week zondag weten we het.

Bij de heren B durven we ons niet echt aan een voorspelling te wagen. Ook hier weer een aantal spelers die een rol kunnen. Zijn de jonkies, Branco van Mourik en Jord Alkema, opgewassen tegen de routine van onder andere een Leendert Plat. Als de routine doorslaggevend is, dan zetten we ons geld op Leendert Plat, maar als het op lopen aankomt dan gaan we toch voor de jonkies.

Bij de dames B  hebben wij een 6-tal deelnemers. We kunnen ons wel aan een voorspelling wagen, maar dat is gezien het deelnemersveld heel moeilijk zo niet onmogelijk. Wellicht is Jolien van Vliet licht favoriet, maar de andere dames kunnen even zo goed uitstekend voor de dag komen. Een ding is zeker, de dames gaan het onderling uitmaken.