De Glasgarage maandagavond

harrie Uncategorized

Er stonden op de maandagavond slechts 5 partijen op het programma. Meteen om 19:00 uur werd gestart met een 3-tal partijen. Alfred en Marian speelden tegen Els en Harrie. De 1e set was snel achter de rug, 6-0 voor Els en Harrie, maar in de 2e set ging het anders en ging het lang gelijk op. Marian en Alfred kregen zeker kansen, maar de winst ging toch naar Els en Harrie 6-4.

Op baan 2 speelden Esther en Marcel tegen Hetty en Koos. De winst ging uiteindelijk naar Esther en Marcel met 6-4 en 6-2.

Op baan 3 hadden we bijna een enorme verrassing. Sabrina en Jelle speelden tegen Elise en Laurens. Vooraf verwacht je eigenlijk een duidelijke overwinning voor Sabrina en Jelle, maar Elise en Laurens kwamen verrassend sterk voor de dag. Ze wonnen zelfs de eerste set (6-4), maar in de 2e set kwamen ze niet aan gewonnen games toe. Deze set ging met 6-0 naar Sabrina en Jelle. Dus een supertiebreak. In deze supertiebreak stonden Sabrina en Jelle eigenlijk steeds op voorsprong, maar aan het eind van de set werd het toch ongemeend spannend omdat Elise en Laurens toch nog langszij kwamen: 9-9. Het kon nog alle kanten op en dan gaat het vaak om kleine dingetjes. Het 19e punt was zo’n klein dingetje. Jelle kon in het achterveld een bal nog net halen, kon deze nog net terug slaan en zag tot zijn opluchting de bal via de netrand dood aan de ander kant neervallen. Tel daar een foutje van de tegenstander bij op bij het volgende punt en het is gedaan. Winst dus voor Sabrina en Jelle tegen een verrassend sterk spelende tegenstander.

Om 20:15 uur stonde er nog een 2-tal wedstrijden op het programma. Josita en Roel speelden tegen Elvira en Rob. Josita en Roel schoten uit de startblokken want in no time stond het 3-0. Maar toen stokte het spel bij Josita en Roel. Vanaf dat moment namen Elvira en Rob het heft in handen en wonnen uiteindelijk vrij eenvoudig met 6-4 en 6-1.

De laatste partij op de avond werd weer een heel spannende partij. Bonne en Branco, bekende van hun tiebreaks op de 1e wedstrijddag speelden tegen Celine en Edwin. Het nog in grote getale aanwezige publiek genoot tot op het laatste moment van deze spannende partij. De 1e set was voor Bonne en Branco, 6-3. De 2e set ging gelijk op en het verbaasde het aanwezige publiek dan ook niet dat het uiteindelijk een tiebreak werd. Deze tiebreak ging naar Celine en Edwin. Stand na 2 sets dus 1-1 en dus een supertiebreak. Deze supertiebreak werd gewonnen door het inmiddels zeer ervaren tiebreak duo Bonne en Branco. Vanavond gaan we weer verder. Er staan  dan 4 wedstrijden op het programma. Klik hier voor het programma van de dinsdagavond.