De Glasgarage woensdagavond

harrie Uncategorized

De weersvoorspelling voor de woensdagavond was niet geweldig. Aan de eind van de middag begon het hard te regenen en de banen stonden blank, maar verrassend genoeg, weliswaar met een  vertraging van een half uur kon er toch nog getennist worden.

Er stonden deze avond 6 wedstrijden op het programma. Twee om 19.00, twee om 20:15 en twee om 21.30. Judith en Jeroen speelden tegen Hetty en Koos. Het werd de beste partij van Hetty en Koos tot nu toe. Hoewel Judith en Jeroen zeker niet slecht speelden, konden ze niet voorkomen dat de winst in 2 sets naar Hetty en Koos ging met de setstanden 6-1 en 6-1. 

Irma en Leendert speelden tegen Carmen en Jos met als inzet een gegarandeerde plaats in de kruisfinale. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd. De eerste set was voor Irma en Leendert met 6-3, de tweede set voor Carmen en Jos met 6-2. Een supertiebreak moest dus de beslissing brengen. De winst in de supertiebreak ging naar Carmen en Jos.

Marian en Alfred speelden tegen Esther en Marcel. In beide sets werd een 3-3 stand bereikt en in beide sets serveerden Marian en Alfred voor een 4-3 voorsprong, maar in beide sets ging het op dat moment fout, tenminste voor Marian en Alfred, want in beide sets werden de volgende 3 games gewonnen door Esther en Marcel. Dus twee keer een 6-3 setwinst voor Esther en Marcel.

Eva speelde met de net lid zijnde Jens tegen Alice en Johan. Het nieuwbakken dubbel weerde zich kranig, maar dat was niet voldoende om het Alice en Johan lastig genoeg te maken om tot winst te komen. Alice en Johan wonnen dan ook in twee sets, 6-1 en 6-1. 

Josita en Roel speelden tegen Evelien en Bas. Evelien en bleken duidelijk de sterkste te zijn en wonnen in 2 sets, 6-3 en 6-3. Was het de eerste keer dat Bas en Evelien samen speelden ? Nee, want  Evelien liet een foto zien van een jaar of 20 geleden toen ze al eerder samen met Bas aan een toernooitje meedeed.

Tegen 11:00 uur begon de laatste wedstrijd van deze dag. Elise en Laurens speelden tegen Jacomien en Dolf. Een verrassing leek in het verschiet want de winst in de eerste set ging naar Elise en Laurens met 6-3. Maar of het echt een verrassende uitslag gaat worden weten we nog niet want bij een 1-1 stand in de 2e set werd om middernacht de strijd vanwege de regen gestaakt. Een mogelijke verrassing laat dus nog even op zich wachten. De bal, ook de tennisbal, kan alle kanten op, maar het kan zo maar zijn dat Elise en Laurens de verrassing van het toernooi gaan worden.

Klik hier voor alle uitslagen van de woensdagavond en hier voor het programma van de donderdagavond.