Online ALV en seizoensopening uitgesteld

Eva Doornbos Uncategorized

Donderdag 4 maart jl. vond de jaarlijkse ALV van onze club plaats. Ruim 20 leden namen vanuit hun eigen huis deel aan de online vergadering. Met een warm welkom van onze voorzitter Claudia Arts, ging de ALV van start en zijn alle agendapunten vlot behandeld. Het financiële plaatje van de club ziet er gelukkig goed uit, wat de penningmeester toelichtte via de gepresenteerde cijfers. Ook de kascommissie was tevreden en verleende de penningmeester décharge. Daarnaast kwamen ook de overige bestuursleden aan het woord die elk een toelichting gaven over het reilen en zeilen van de eigen commissie.

Laurent Kamp nam afscheid van het bestuur en droeg zijn taken ten aanzien van onderhoud over aan Rik Rienks. Laurent is hartelijk bedankt voor zijn inzet en heeft ‘s middags al namens het bestuur een bos bloemen en een cadeau in ontvangst mogen nemen.

Daarnaast is afscheid genomen van onze webmaster, Harrie Bloo. Harrie was nauw betrokken bij de totstandkoming van de website in 2012. En heeft veel tijd en energie gestoken in het onderhouden van de website, het plaatsen van artikelen en het schrijven van tot de verbeelding sprekende wedstrijdverslagen van menig toernooi.
Natuurlijk kreeg hij eveneens namens het bestuur een bos bloemen aangeboden. Zijn taken als webmaster worden vanuit het bestuur door Eva Doornbos overgenomen. Daarnaast is het bestuur op zoek naar leden die het leuk vinden om tijdens de toernooien wedstrijdverslagen te schrijven voor de website. Lijkt je dat wel wat? Stuur dan een mailtje naar webmaster@tcnagele.nl.

Seizoensopening: uitgesteld
De laatste zondag in maart stond de seizoensopening gepland, vanwege de coronamaatregelen wordt deze in eerste instantie opgeschort naar een later tijdstip. We denken nog na over een mogelijke alternatieve invulling van de seizoensopening.

Zodra de banen het onderhoud hebben gehad, is tennissen weer mogelijk. Dit maken we kenbaar via een bericht op onze website.