Het is zover: de inschrijving SPAR Enkeltoernooi 2021 gaat van start!

Eva Doornbos Uncategorized

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor het SPAR Enkeltoernooi dat gehouden wordt van vrijdag 2 juli tot en met zondag 11 juli. Gelukkig mogen we volgens de corona-richtlijnen vanuit de KNLTB weer clubkampioenschappen organiseren, ook mogen het terras en de kantine weer open tot 22:00 uur. Helaas zijn er nog restricties wat betreft openingstijden en het toelaten van publiek, toch hebben we wel gemeend om de mogelijkheid tot het organiseren van onze clubkampioenschappen met beide handen aan te grijpen.

Van 2 tot en met 11 juli
Het toernooi start anders dan andere jaren op de vrijdagavond en wel op 2 juli om 19 uur. De halve finales willen we op vrijdagavond 9 juli laten spelen (met evt. uitloop naar zaterdag). De finales staan voor zondag 11 juli gepland. Er is gekozen voor een wat ruimere opzet qua indeling van de wedstrijden, daarmee komen we niet alleen tegemoet aan de corona-richtlijnen m.b.t. spreiding van de wedstrijden, ook weten we dat een iets ruimere opzet van het toernooi niet alleen prettig is qua belasting voor de deelnemers, maar ook handig kan zijn voor het doorschuiven van wedstrijden vanwege regen.

Opgeven via Toernooi.nl
Zin om mee te doen? Geef je dan op via Toernooi.nl. Door op de website het tabblad Inschrijven te selecteren kun je een account aanmaken, waarna jij je kunt inschrijven. Hierbij kun je uiteraard doorgeven wat je verhinderdata of -tijden zijn en in welke categorie je wilt spelen.

De kosten voor deelname bedragen net als andere jaren € 5,00 per persoon. Deze kunnen via pin betaald worden tijdens het toernooi. Inschrijven voor het toernooi kan tot en met zondag 27 juni a.s.

Vragen?
Voor vragen omtrent het toernooi kun je een berichtje sturen naar de toernooicommissie: toernooi@tcnagele.nl. Of neem contact op met één van de volgende commissieleden: Anja Krops, Eva Doornbos, Jos Scholtens, Marco Jonkers, Raoul Kuipers of Sabrina Jansen.

We zien je opgave graag tegemoet!