DSA Dubbel 2021: de inschrijving is gestart!

Eva Doornbos Uncategorized

Van vrijdag 20 augustus tot en met zondag 29 augustus mogen al onze leden meedoen aan het altijd gezellige en vooral sportieve DSA Dubbeltoernooi. Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk, dit kan net als bij het SPAR Enkeltoernooi via www.toernooi.nl.

Na de sportieve en daarnaast ook gezellige wedstrijddagen van ons enkeltoernooi, wil natuurlijk iedereen graag die felbegeerde titel voor de DSA dubbel binnenhalen. Want wie durft de strijd aan met onze huidige winnaars? En ook niet onbelangrijk: zijn de winnaars van de B’s in staat om in de A-poule het verschil te maken? Met onze banen in topconditie, zijn wij benieuwd naar jouw conditie. We dagen je dan ook van harte uit om je samen met je dubbelpartner in te schrijven voor dit mooie toernooi dat volgende maand gaat plaatsvinden.

Inschrijven kan dus via www.toernooi.nl tot en met zondag 15 augustus. De kosten voor deelname bedragen net als andere jaren € 5,00 per persoon. Iedereen schrijft zich apart in, wel het vriendelijke, doch dringende verzoek aan iedereen om de speeldagen als duo onderling op elkaar af te stemmen. Het is mogelijk om maximaal 2 verhinderdagen door te geven.

Voor vragen zijn de leden van de toernooicommissie: Jos, Raoul, Anja, Sabrina, Marco en Eva bereikbaar. Of stuur een mail naar toernooi@tcnagele.nl.

N.B.    Uiteraard is het al dan niet doorgaan van ons DSA Dubbeltoernooi afhankelijk van de op dat moment heersende coronamaatregelen.