Laagvliegende rackets op tennisbaan Nagele gesignaleerd?!

Eva Doornbos Uncategorized

De afgelopen toernooien zijn er regelmatig tennisrackets door de lucht gevlogen, een enkele keer kwam er een racket boven de boomtoppen van ons park uit. Na uitvoerig onderzoek is vast komen te staan dat de rackets door zo goed als alle leeftijden gelanceerd worden.

Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat het door het miezerige weer van het afgelopen dubbeltoernooi kwam, een plots opkomende niesbui of gewoon zweethanden. Voor deze personen heeft het bestuur van de TC de volgende tip: draai een extra (over) grip om je racket, je zult het verschil meteen merken.

Voor degene waar het een onderdeel is van hun technische repertoire wil het bestuur van de TC de volgende overweging meegeven: Wanneer je aan een nieuw racket toe bent hebben we er geen bezwaar tegen dat het oude racket doormidden moet, echter we hebben het liever dat je dit thuis doet. Gebeurt het dan in een moment van totale verstandsverbijstering alsnog, biedt je verontschuldigingen aan bij je tegenstander en trakteer op een consumptie na afloop, dat is dan wel weer goed voor de clubkas…