GlasGarage Mixtoernooi 2021: het was weer genieten!

Eva Doornbos Uncategorized

Volgens goed gebruik heeft de sponsor van het toernooi niet alleen de naam aan het toernooi verbonden, maar net als andere jaren ook iedereen na afloop van een drankje voorzien. GlasGarage en daarmee Alfred, bedankt voor je sponsoring!

De winnaars en de sponsor
van links naar rechts: Cees, Sharien, Alfred, Carla en Kars

Natuurlijk spreken we ook onze dank uit richting de leden van onze onderhoudscommissie voor de banen die er weer prachtig bij lagen. Richting de leden van onze toernooicommissie, voor de organisatie, richting de leden die onze kantine hebben bemand, de verslaggevers die ons getrakteerd hebben op sappige details en mooie verhalen en natuurlijk richting de toeschouwers voor hun support. Maar bovenal een hartelijk dankjewel aan alle sportieve leden die tijdens dit toernooi met elkaar de strijd zijn aangegaan. Graag tot ziens bij ons volgend toernooi!