MeMo Herfsttoernooi 2021

Eva Doornbos Uncategorized

Dit jaar wordt – na een jaar afwezigheid wegens corona, maar wel voor de 10e keer inmiddels – het herfsttoernooi georganiseerd. Een gezellig dubbeltoernooi, waarbij de wat sterkere A spelers worden gekoppeld aan de iets mindere B spelers. Voor het toernooi hebben zich 24 spelers aangemeld. Het toernooi begint op donderdagavond.

Hieronder volgen nog even de belangrijkste kenmerken van het toernooi:
● Het herfsttoernooi wordt gespeeld op donderdagavond (28-10-2021), vrijdagavond (29-10-2021) en op zondag (31-10-2021). Op de avonden wordt gestart om 19.00 uur en op zondag om 12.30 uur.
● Gedurende het hele toernooi is er HERFSTBOK verkrijgbaar en op zondag
beginnen we eerst om 12.00 uur met de HERFSTLUNCH. In de middag zijn er verder herfstige versnaperingen. Het tennispark zal ook in herfstsferen zijn.
● Het deelnemersveld is verdeeld over twee poules:
PADDENSTOELPOULE (speelt op donderdagavond).
POMPOENPOULE (speelt op vrijdagavond).
Hieronder kunnen de deelnemers zien in welke poule ze zijn ingedeeld en op welke avond (aanvang 19.00 uur !!!) ze dus moeten spelen. Alle deelnemers spelen op zondag.
● Per avond en op zondag worden er meerdere speelrondes gespeeld. Via
eikeltjesloting wordt voor elke speelronde een A speler gekoppeld aan een B speler en zo worden de wedstrijden ingedeeld.
● De wedstrijden worden volgens de normale tennisregels gespeeld, met als enige uitzondering dat er in games wordt doorgeteld. Iedere game staat voor een eikeltje.
● Begin en einde van de wedstrijden wordt aangekondigd door de (mist)hoorn.
● Na afloop van het toernooi wordt de eikeltjesbalans opgemaakt. De A en B spelers met het beste eikeltjessaldo winnen de HERFSTBOKAAL. Voor de A en B spelers met het slechtste eikeltjessaldo is de EIKELTJESTROFEE beschikbaar.