Finaledag en afscheid Rob!

Eva Doornbos Uncategorized

Vandaag hebben alle deelnemers aan het MeMo Herfsttoernooi 3 rondjes gespeeld van 25 minuten. Normaal zouden we een half uur spelen maar na het herfsttoernooi nemen we om 16:00 uur afscheid van onze zeer gewaardeerde tennisleraar Rob.

Vandaag zijn we begonnen met de herfstlunch, heerlijke bio pompoensoep gemaakt door Gerdien Poppe en snert via Jos en Elise.  Uiteraard met roggebrood met spek of kaas en bolletjes met kaas of vleeswaren.  Het tennisschema werd bepaald door een live loting waarbij de pompoenen werden gemixt met de paddo’s. Dit leverde weer leuke potjes tennis op met partners die nog nooit samen op de baan hadden gestaan. Uiteraard gaat het om het eikeltjes saldo. Het meest positieve saldo in de B categorie werd behaald door Anneke en bij de A’s was het Harrie. Maar wie heeft de fel begeerde eikel trofee gewonnen? In de B categorie ging deze prijs naar Saskia vd V en voor de 3e maal ging de eikel trofee in de B’s naar Ad Stuurop. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. 

Daarna hebben we afscheid genomen van Rob onze tennisleraar. Al zoveel jaren verbonden aan de club. Natuurlijk waren er veel lovende woorden voor Rob maar ook kritische noten namens een lid uit de lesclub. Maar zonder flauwekul weten we dat we Rob zullen gaan missen binnen onze club. Tegen half 6 werd Rob weer opgehaald door z’n privé chauffeur.
Rob bedankt!!