Wintertoernooi gaat niet door

Eva Doornbos Uncategorized

Vandaag, vrijdag 17 december stond in de avonduren het Wintertoernooi gepland, wat ons laatste toernooi voor dit jaar zou zijn. Dat dit toernooi op die datum niet door kon gaan, werd al duidelijk toen de nieuwe coronamaatregelen met de avond lockdown ingingen, aangezien deze tot na die datum van kracht zouden zijn.

Het idee was om dit toernooi eventueel een paar weken door te schuiven en daar een ‘Frisse start toernooi’ van te maken aan het begin van het jaar. Nu de maatregelen verlengd zijn tot in elk geval 14 januari, lijkt ook dat niet haalbaar. Spijtig, maar voor nu is het niet anders.

Toch kunnen we terug kijken op een goed gevuld toernooi seizoen, waarin we met elkaar genoten hebben van mooi tennis, prachtige passeer-ballen, goed geplaatste drop-shots, sportieve rivaliteit, tevreden toeschouwers en bovenal ook een heleboel gezelligheid. Namens de toernooicommissie dan ook een hartelijk dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet, aan heeft deelgenomen of aan de zijlijn van genoten heeft.