De kop is eraf…

Eva Doornbos Uncategorized

Nu we de officiële seizoensopening achter ons hebben, willen we nog wel even stilstaan bij vorige week. Want ook toen is er ondanks het ietwat onstuimige weer, toch door de verschillende competitieteams al getennist.

De Dames Dubbel van de dinsdag hadden de dames van Kampen tegenover zich staan. Onze dames gaven zich niet zonder slag of stoot gewonnen, maar toch trok de tegenpartij aan het langste eind en wisten zij alle punten naar zich toe te trekken.

Het vrijdagteam van de Dames Dubbel ging op bezoek bij het Friese KINEA en deed daar betere zaken. Zij wisten in De Knipe de helft van de dubbelpartijen te winnen.

De herenteams spelen beiden op zaterdag. De heren dubbel 50+ mochten thuis beginnen met de competitie. Zij troffen de heren uit ‘t Harde en konden twee partijen op hun naam schrijven.

Tot slot traden ook de heren 17+ afgelopen zaterdag al aan. Zij mochten op bezoek bij Tivoli in Meppel. Zowel alle enkelpartijen als de beide dubbels wisten zij te winnen. Alle punten gingen dus naar Nagele.

Komende week: dames, heren en poldercompetitie
Deze week staan voor de voorjaarscompetitie 2 competitie dagen gepland. De dames van de dinsdag mogen 12 april op bezoek bij de dames van Wijhe. De heren 17+ spelen zaterdag thuis en krijgen Nijverdal op bezoek. En voorafgaand staat op maandagavond de poldercompetitie gepland. Vanuit onze TC zijn we daar met twee teams vertegenwoordigd. Publiek is bij de thuiswedstrijden weer van harte welkom!