Wie doet mee met de strijd om de Schoklandbeker?

Eva Doornbos Uncategorized

Het is al jaren een bekend en bijzonder gezellig toernooi; de strijd om de Schoklandbeker. Deze vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei a.s. En aangezien wij de laatste keer het toernooi hebben georganiseerd, vindt de strijd om de beker deze keer plaats bij TC Ens.

2019 was de laatste keer dat er om de Schoklandbeker is gestreden. Deze hebben wij toen als club in de wacht gesleept en sinds die tijd staat de mooie beker bij ons in de kantine te pronken. De hoogste tijd dus om de eer opnieuw te gaan verdedigen en te kijken of we de Schoklandbeker ook dit jaar weer mee naar huis kunnen nemen.

Er worden die dag in totaal 10 wedstrijden gespeeld, twee heren en twee dames enkels, twee mixpartijen en twee dubbels voor zowel de heren als de dames. We zijn vanaf half 10 welkom in Ens en zullen rond 10 uur beginnen met de wedstrijden.

Heb jij zin om mee te doen en te strijden voor onze club? Stuur dan een berichtje naar Eva of mail naar toernooi@tcnagele.nl.