Inschrijving voor najaarscompetitie van start!

Eva Doornbos Uncategorized

Nu het voorjaar met dit prachtige weer goed is losgebarsten, lijkt het najaar nog heel ver weg… Maar voor de competitie is niets minder waar. Want dit is hèt moment om je in te schrijven voor de najaarscompetitie van de KNLTB. De najaarscompetitie 2022 start half september en loopt tot en met half oktober. Opgeven kan tot uiterlijk 31 mei a.s.!

Een belangrijke wijziging ten opzichte van andere jaren is dat de KNLTB de speeldagen van de najaarscompetitie van 7 heeft teruggebracht naar 5 dagen. De speeldata zijn inmiddels al bekend en deze zijn te vinden op de website van de KNLTB.

Wil je misschien meedoen, maar heb je nog vragen over de najaarscompetitie? Neem dan contact op met Sabrina. En heb je een team bij elkaar en wil je deze inschrijven, dan geldt hier eveneens voor dat je dit kunt doen door aan Sabrina een berichtje te sturen.