Inschrijven SPAR Dubbel van start

Eva Doornbos Uncategorized

Als eerste toernooi van dit seizoen staat de SPAR Dubbel bij ons op de toernooi agenda. Het toernooi begint op zaterdag 11 juni, de finaledag vindt plaats op zondag 19 juni. Inschrijven is inmiddels mogelijk!

Zoals te doen gebruikelijk kun jij weer meedoen aan dit toernooi door je in te schrijven via toernooi.nl. Iedereen schrijft zichzelf persoonlijk in. De verhinderdata kunnen ook dit jaar weer ingevuld worden, wel het dringende verzoek om dit af te stemmen met je dubbelpartner.

Mocht je vragen hebben over het toernooi of geen dubbelpartner weten, neem dan contact op met iemand van de toernooicommissie of stuur een mail naar toernooi@tcnagele.nl. De leden van de toernooicommissie staan graag voor je klaar, hebben er weer zin in en ontmoeten je graag bij ons op de banen tijdens het toernooi!