Jawel, de clubkampioenschappen Enkel komen er weer aan

Eva Doornbos Uncategorized

Vanaf vrijdag 1 juli staat het Makelaardij Schokland Enkeltoernooi op het programma. Hoewel op dit moment natuurlijk alle aandacht uitgaat naar de laatste wedstrijden in de poulefase van het Dubbeltoernooi heeft de toernooicommissie niet stil gezeten en is de inschrijving voor ons Enkeltoernooi inmiddels ook van start gegaan.

Dit was tussen neus en lippen al even gemeld op de site en aan menigeen verteld op de baan, maar nu dus ook officieel bij deze aangekondigd. En zeg nou zelf, zien tennissen, doet tennissen toch?!

Laten we eerlijk wezen, het aantal deelnemers aan de dubbel stelt toch ietwat teleur. Daarom bij deze een oproep vanuit de toernooicie aan iedereen om mee te doen met ons Enkeltoernooi. Naast het feit dat we allemaal een druk sociaal leven hebben, is ons ook de opmerking te horen gekomen dat mensen er tegen op zien om twee weekenden vrij te moeten houden.

Om daar even op in te haken, dat heeft alles te maken met de mogelijkheid voor de toernooicie om de wedstrijden lekker in te kunnen plannen. Maar als het niet nodig is om twee weekenden te gebruiken, dan proberen we de wedstrijden zoveel als mogelijk door de week te plannen. Dat de laatste zondag de finaledag is en dus per definitie een verplichte speeldag, dat is al jaren een gegeven en dat blijft dan ook ongewijzigd.

En voor wie wel mee wil doen maar toch lastig zit qua speeldagen of tijden, geef het aan richting de toernooicie. Want wat we kunnen honoreren doen we graag, aangezien het onze insteek is om er met elkaar een leuk toernooi van te maken.

Inschrijven gaat ook deze keer weer via www.toernooi.nl. Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Anja, Eva, Jos, Marco, Raoul of Sabrina.