De zaterdagmorgen

Eva Doornbos Uncategorized

De poulefase van het toernooi begon met een dames partij en eindigt er mee. Op deze zaterdagmorgen stonden dan eindelijk Carla en Sabrina tegenover Marieke en Eva. Terwijl de jongens van het voetbalteam auto’s aan het wassen zijn, gaan de dames onder dit stralende zonnetje dan eindelijk tegen elkaar spelen. Staat de uitslag bij voorbaat al vast of kunnen Marieke en Eva alsnog voor een verrassing zorgen? En ja hoor, de eerste game gaat vrij makkelijk naar hen. Vervolgens weten ze ook de tweede game naar zich toe te trekken.


Maar dan begint alles op rolletjes te lopen bij Carla en Sabrina, volgens verwachting natuurlijk. Fouten worden nauwelijks gemaakt aan hun kant, zo weten ze de eerste set met 6-3 te winnen. Daarna gaat het snel en weten zij het spel goed te spelen. Met 6-0 voor hen, is vervolgens de tweede set dan ook snel klaar.

Daarmee is eveneens duidelijk welke koppels het tegen elkaar op gaan nemen tijdens de finaledag. Bij de Heren nemen Arnoud en Jelle het op tegen Branco en Cas. De andere partij zijn Aart en Eddie tegen Daan en Ton. Bij de Dames worden dat Carla en Sabrina tegen Esmee en Merle. En de andere halve finale wordt gespeeld door Bonne en Loes tegen Anja en Judith. De halve finales beginnen om 11 uur. Uiteraard is ook nu weer publiek van harte welkom!