Bedankt!

Eva Doornbos Uncategorized

Het SPAR Dubbeltoernooi 2022 zit er weer op en we maken ons zo zoetjes aan op voor het Makelaardij Schokland Enkeltoernooi. Toch willen we vanuit deze plek graag onze dank uitspreken. Want met elkaar kunnen we ook nu weer terugkijken op een geslaagd toernooi!

Bedankt SPAR voor de sponsoring van het toernooi en de eerste prijs, bedankt ook aan Renne Streekproducten voor de andere prijzen. Daarnaast een dankjewel aan alle leden die de kantinediensten hebben waargenomen: de inwendige mens is weer goed verzorgd. Natuurlijk is een hartelijk dank op zijn plaats voor de helpende handen in en om de banen, want deze lagen er ook nu weer prachtig bij. Ook richting de leden van de toernooicie een hartelijk dank voor de organisatie. Bedankt voor alle enthousiastelingen, fans, ouders, kinderen en vrienden die de deelnemers als publiek een hart onder de riem hebben gestoken.

En tot slot een dankjewel aan alle deelnemers, want zonder jullie geen toernooi!

Het ere podium bij de Dames
1 Carla & Sabrina, 2 Bonne & Loes, 3 Anja & Judith
Het erepodium bij de Heren
1 Aart & Eddie, 2 Arnoud en Jelle, 3 Daan & Ton