De winnaars

Eva Doornbos Uncategorized

Sponsor Johan van der Slikke van Makelaardij Schokland verzorgde de prijsuitreiking van het eerste Makelaardij Schokland Enkeltoernooi. Alle deelnemers aan het toernooi ontvangen uit handen van de toernooicie nog een aardigheidje voor hun deelname. Voor diegenen die niet aanwezig waren tijdens de prijsuitreiking, dit ontvangen jullie deze week nog uit handen van de toernooicie.

Want laten we wel wezen, meedoen is belangrijker dan winnen. En zonder deelnemers valt er ook geen toernooi te organiseren. Daarom een hartelijk dank voor al die leden die zo sportief waren om hun krachten te meten. En in het bijzonder een hartelijk dank aan de heren Marco en Robin die zo sportief waren om toch ook te gaan tennissen in de A Poule!

Ook al de sponsor roemde hun sportieve inzet tijdens de prijsuitreiking. En bij deze dan ook een oproep aan alle heren om volgend jaar toch ook weer een heren B Poule bij elkaar te krijgen. En ja, de toernooicie gaat z’n best doen om het komend jaar het toernooi op een gunstig(er) moment te plannen.

Een zelfde oproep geldt voor de dames, want met in totaal 8 dames in de A en B Poule was ook dat geen overvol schema. En dat is jammer, we moeten het met elkaar doen en we moeten met elkaar het beste ervan maken.

Maar, voor nu, de foto’s van de winnaars van het Makelaardij Schokland Enkeltoernooi 2022. De eerste prijs is beschikbaar gesteld door onze sponsor. Dit is een mooie fles champagne, voorzien van een uniek Makelaardij Schokland Enkeltoernooi 2022 etiket, een echt collectors item!

Heren A
1. Jochem, 2. Aart, 3. Arnoud