Inschrijven tennislessen na de zomervakantie!

Eva Doornbos Uncategorized

De zomervakantie is begonnen en daarom zijn er op dit moment geen lessen. Maar let op, vanaf eind augustus is er weer een mogelijkheid voor tennislessen. Voor een periode van 5 weken kan er na de zomervakantie gelest worden! Net als voor de zomer zal Nick de lessen verzorgen op de maandag en Robbert Jan de lessen op de vrijdag.  

De data van de vijf lessen en de tarieven staan op het inschrijfformulier. Je kan je aanmelden voor de tennislessen door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar jeugd-les@tcnagele.nl. Inschrijven is mogelijk tot 22 augustus.

Ga je in groepsverband tennissen, geef dit dan aan op het formulier! Het is de bedoeling dat je zelf een passende groep vindt. Mocht dit niet lukken, geef dit dan even door. Het kan zijn dat er dan geen passende groep is. Om deze teleurstelling te voorkomen, graag dus zelf een groep vormen. 

Schrijf je snel in, geniet van de zomervakantie en tot na de zomer!