Nagenieten…

Eva Doornbos Uncategorized

Terugkijkend op het eerste Van den Vlekkert Stucwerk Mixtoernooi mogen we wel concluderen dat we een mooi toernooi hebben gehad. Geweldig om te zien hoe spannend meer dan de helft van de wedstrijden zijn geweest, aangezien deze een tiebreak, een supertiebreak of een 3e set nodig hadden om de winnaar aan te wijzen.

De leden van de toernooicie, willen alle sportieve leden dan ook van harte bedanken voor hun deelname. Op een dergelijke manier een toernooi te mogen organiseren is voor hen wel zo leuk. Daarnaast ook een hartelijk dank aan het toegestroomde publiek. Dat maakt het spelen namelijk nog leuker. Afgelopen zondag hadden we echter te maken met heel speciaal publiek: Harm Jan en Fiona.

Deze hadden nl bij de veiling een VIP-arrangement voor de finaledag weten te bemachtigen. Op een heerlijke bank gezeten in de schaduw van een parasol, werden zij voorzien van lekkere hapjes en drankjes, terwijl zij op de eerste rij konden genieten van de spannende ontknoping om de 1e plek bij het Van den Vlekkert Stucwerk Mixtoernooi.


Na haar mooie speech om de winnaars in het zonnetje te zetten bood voorzitter Claudia onze VIPS nog door de winnaars gesigneerde tennisballen, ‘holy’ gravel van onze eigen baan en de speciaal voor de gelegenheid ingelijste poster van het toernooi aan. Dit namen Harm Jan en Fiona met dank in ontvangst net als de uitnodiging om mee te doen aan het MeMo herfsttoernooi, dat op 6, 7 en 9 oktober op het programma staat.