Nieuw (v)echtpaar bekend!

Eva Doornbos Uncategorized

Deze niet zo heel erg zonnige zondag stond in het teken van het (v)echtparentoernooi. Toch durfden 8 paren met elkaar de strijd aan te gaan en de weergoden te trotseren. Als absolute winnaars kwamen deze dag Arnoud en Marieke uit de bus.

Het al dan niet doorgaan van het toernooi was best wel spannend; de weerberichten leken de hele week voor zondag al slecht. Maar gelukkig leek volgens de laatste berichten de regen voor het grootste deel langs ons heen te gaan. En dat was ook zo.

De aanwezigen werden ingedeeld in twee verschillende poules, harten en klavers. Met 3 speelrondes per poule, waren alle banen mooi bezet en met een strakke planning, waren de eerste 3 speelrondes keurig rond 15:00 uur gespeeld. Helemaal droog hielden we het niet, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na deze rondes maakten Annemiek & Wilco, Sander & Irma, Laurent & Petra en Arnoud & Marieke allemaal nog kans om met de titel ervandoor te gaan. Wie beslag zou leggen op de laatste plaats maakten Theo & Margot, Ed & Gerda, Niels & Jolien, Leendert & Eva met elkaar uit, aangezien zij eveneens nog kruisfinales en finales speelden. Deze laatsten wisten met recht beslag te leggen op de laatste plaats. Terecht natuurlijk want ook niet een “echt paar”. Maar wel fijn dat ze meededen, voor het aantal wel zo leuk!

Arnoud en Marieke, werden onder het genot van een hapje en een drankje door alle andere deelnemende paren – en ongetwijfeld ook door een ieder die dit leest – van harte gefeliciteerd met het behalen van deze bijzondere titel.
Chapeau en hulde aan ons nieuwe (v)echtpaar!!

Arnoud en Marieke zijn als (v)echtpaar de trotse winnaars van het felbegeerde ‘peper & zout stelletje’