Nieuwe tennisleraar

Eva Doornbos Uncategorized

Met de jaarwisseling achter de rug wordt er op dit moment al weer gekeken naar het nieuwe tennisseizoen. Dat betekent ook, als de banen weer open gaan, de lessen weer gaan beginnen. En op dat gebied daar gaat er wat veranderen!

Afgelopen jaar hebben Robbert-Jan Hofland en Nick de Zwart les gegeven op de maandag en vrijdag. Het zal bij afgelopen tennisseizoen blijven, want er komt een nieuwe tennisleraar! Robbert-Jan en Nick, via deze weg ontzettend bedankt voor de lessen binnen onze vereniging!

En nu vragen jullie je af, wie wordt de nieuwe tennisleraar van TC Nagele? 

De nieuwe tennisleraar is Kars Breukel. Kars zal de lessen aankomend jaar gaan verzorgen. Jullie kennen Kars wellicht al, want hij speelt zelf bij de vereniging. We kijken er naar uit om samen met Kars te werken. De lessen zullen plaatsvinden op donderdag en vrijdag. Uiteraard komt er nog een voorstel bericht van Kars en moeten degene die willen gaan lessen, zich hiervoor gaan aanmelden. De aanmeldformulieren zullen binnenkort verstuurd gaan worden, zodat jullie je snel kunnenaanmelden!