Heren vrijdag en dames zondag gaan goed!

Eva Doornbos Uncategorized

Afgelopen weekend stonden voor alle competitie teams uit Nagele weer wedstrijden op het programma. Zowel voor de heren van de vrijdagavond als de dames op de zondag resulteerde dit in winst.

Voor de heren van de vrijdag betrof het alweer de derde speeldag; ook deze wisten ze winnend af te sluiten met 3-1. Hiermee staan ze twee punten voor op de nummers 2 van de poule. Met nog 2 speeldagen te gaan, waarbij ze nog tegenover de huidige nummer twee komen te staan blijft het nog spannend of ze hun koppositie vast kunnen houden.

De dames wisten afgelopen zondag eveneens 3 punten van de 4 in de wacht te slepen en bezetten daarmee de eerste plaats in hun poule, met maar liefst 9 punten voorsprong op de nummers 2. Hoewel deze laatsten nog maar vier wedstrijden hebben gespeeld, zijn onze dames met nog slechts één speeldag te gaan hiermee al verzekerd van het kampioenschap.

Voor de heren 17+ in de 3e klasse en de heren Dubbel 50+ resulteerde de speeldag in een gelijkspel. Daarmee weten beide teams zich in de middenmoot van de poule. De heren 17+ die in de 5e klasse uitkomen kwamen helaas wat te kort en zagen alle punten naar de tegenstanders gaan. Daarmee staan ze voorlopig onderaan in de poule.