Heren vrijdag liggen op koers

Eva Doornbos Uncategorized

Ook vanavond weten de heren van de vrijdagavond – Harrie, Sander, Paul en Laurent – hun dubbelpartijen allemaal te winnen. Zij mochten het opnemen tegen de heren van LTV Lelystad 3. Van de vier partijen, zijn drie in twee sets gewonnen. In de vierde wedstrijd ging de eerste set naar de tegenstanders, maar in de tweede set wisten de heren zich te herpakken en met 10-4 wisten ze de super tie-break vrij makkelijk naar zich toe te trekken.

Met de volle winst van deze avond weten ze hun koppositie nog wat te verstevigen en lopen ze nog een extra punt uit op de nummer 2 van de poule.
Met nu dus drie punten verschil mogen ze op vrijdag 9 juni in Marknesse hun laatste wedstrijden spelen tegen de nummer 2. Uiteraard is publiek dan van harte welkom!