Eregalerij Vd Vlekkert Stucwerk Mixtoernooi

Eva Doornbos Uncategorized

Toen dan eindelijk alle wedstrijden gespeeld waren moest natuurlijk nog de prijsuitreiking plaatsvinden. Het toegestroomde publiek werd bij de les getoeterd door Ton, waarna Raoul het woord nam. En hij richtte zich tot ons jubilerend echtpaar en mixduo Leendert & Carla. Eerder deze week zijn zij natuurlijk al door Omroep Flevoland in het zonnetje gezet om hun bijzondere jubileum van samen 150 jaar en nog altijd zo sportief!

Raoul sprak ze toe, waarbij hij hen loofde voor hun inzet voor de club, hun enthousiasme voor de sport en hun sportiviteit. Hierbij overhandigde hij ze een kistje met wijn, zowel een rode als een witte wijn (uiteraard Italiaans!).

Vervolgens zijn de prijswinnaars op het podium geroepen en ontvingen zij allemaal een speciale Van den Vlekkert Stucwerk weckpot met een lekkere pinda & pretzelmix. De winnaars van de tweede prijs, ontvingen eveneens een klein flesje rode en witte wijn. De winnaars van de eerste prijs ontvingen een grote fles rode en witte wijn èn natuurlijk de felbegeerde TC Nagele handdoek.

Terugkijkend op het toernooi willen wij als toernooicie graag alle deelnemers bedanken voor hun deelname (het was weer een goed bezet toernooi), de invallers voor hun spontane invalacties (die mannengriep was hardnekkig), het publiek voor de aanwezigheid gedurende de hele week (aanmelden om lid te worden kan via de site!), onze groundsman Ton en natuurlijk de rest van het onderhoudsteam (voor hun niet aflatende werk om de banen in prima conditie te hebben en te houden), onze tennisleraar Kars (het was duidelijk te zien bij de wedstrijden, lesnemen loont en ja aanmelden voor les kan nog), de kantinecommissie (alles was top geregeld!), alle barmannen en -vrouwen (het smaakte ons weer goed), onze razende reporter(s?!) voor alle goed gelezen wedstrijdverslagen (weet jij wie alles schrijft?), de leden van de toernooicie en in het bijzonder Sabrina en Raoul (want wat was het toernooi ontzettend goed ingedeeld) en uiteraard onze sponsor (voor de sponsoring van dit toernooi en natuurlijk voor het rondje na afloop van de prijsuitreiking: proost).

Voor nu zeggen we graag tot ziens op de baan, bij de toss of anders bij het MeMo herfsttoernooi (12 of 13 èn 15 oktober)!