Schrijf je in voor het 1e familietoernooi TC Nagele

Eva Doornbos Uncategorized

Ook al is de herfst nu volop aangebroken, op ons toernooiprogramma staan nog twee toernooien vermeld.
Zo vindt op zondag 5 november de allereerste editie van het familietoernooi plaats. Dit toernooi is in de plaats van het (V)echtparentoernooi gekomen en geeft alle leden de kans om met een familielid, zoals tennissende kinderen, ooms, tantes of (bijna) aangetrouwde familieleden mee te doen aan het toernooi. Meedoen met je partner mag natuurlijk ook nog altijd. Jij als lid mag je met een familielid inschrijven, die zin heeft om te tennissen, maar mogelijk niet lid is van onze club.

Inschrijven kan op twee manieren. Zo hangt er sinds afgelopen zondag in de kantine een inschrijflijst. Daarnaast is het mogelijk om je in te schrijven door een mail te sturen naar de toernooicommissie. De eerste inschrijvingen zijn overigens al een feit. Dus aarzel niet en schrijf je ook in!

Inschrijven kan tot en met woensdag 1 november, de kosten voor inschrijven bedragen € 7,50 per stel. De verwachting is dat we die dag rond de klok van 12 uur beginnen (n.b. dit echter onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen!). Houdt onze website in de gaten voor aanvullende informatie omtrent het programma.