Banen zijn vanaf heden gesloten

Eva Doornbos Uncategorized

Helaas is het zover, vanwege de winterse omstandigheden, zijn onze banen vanaf heden gesloten. Deze boodschap houdt ook in dat ons Wintertoernooi, dat op 17 december gepland stond, eveneens geen doorgang vindt. Spijtig, maar het is niet anders.

We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar, op en rond de baan. En natuurlijk in het bijzonder een dankjewel aan de leden van het onderhoudsteam die met hun wekelijkse inzet en enthousiasme ervoor zorgen dat ons tennispark er steeds piekfijn bij ligt!

Vanaf april 2024 zullen onze banen weer open zijn voor het nieuwe tennisseizoen.

N.B. Voor wie niet zo lang wil wachten, er kan in Tollebeek wel getennist worden. Als lid van onze tennisclub kun je tegen een gereduceerd tarief daar lid worden.